lauantai 16. toukokuuta 2015

linntu vs kevät

Kevät on saapunut monien lintujen omistajien kotiin ja se aiheuttaa ihastusta ja vihastusta. Meillä kevät vaikuttaa lintuihin niin että papu nyppii joka kevät kaulan alta peukalonpään kokoisen palan ja koittaa nykyään ruokkia mun kättä, tästä syystä oon jättäny rapsutukset väliin. Peppi senkun piristyy vaan, sinkoilee sinne ja tänne ja koittaa kaikkea maistaa ja kokeilla, ääntä lähtee ihan mukavasti myös :D

Peppi on rohkastunut tulemaan jo syliin touhuilemaan, ei anna edelleenkään koskea eikä tuo haittaa, nykyään on niin kiva kun sohvalla istuessa peppi tulee touhuilemaan siihen kanssa :) papu on rohkastunu myös tullut jo monesti häkistä käteen, mitä oo ikinä oikein tehnyt.

Paljon tullut lisää virikkeitä huoneeseen ja kaikki tuhotaan tasaista tahtia, papukin alkanut leikkimään kunnolla leluilla :) kaikista parhaimpia leluja ovat älypelit joita pitääkin ostaa lisää (ovat aika kalliita)

Pepin kanssa meillä on edelleen matkis harjotukset ja semneekin jo sen päälle ja kiipeilee sivuissa mutta sisälle ei ole vielä mennyt minun näkiessä. Tarkoitus olisi käydäpihalla ja paikallisissa huimassa kahdessa lemmikki liikkeessä kertomassa harrastuksesta ja kaijuleista :)

Valitettavasti kuvat saatte myöhemmin koska meidän uusi läppäri on vähä mitä on :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti