sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Koiriin totuttelua..

Tänään keksin 10000000 uuden jutun jota voisi kokeilla ticon ja leevin huutamiseen toisille koirille.. tico siis pelkää koiria ja tämä ilmenee pelkoagressiona muita koiria kohtaan, ja leevi ottaa mallia vaikka tykkää koirista jos itsestään on :D

Ticolla on pennusta asti ollut koira kamuja mutta silti kammo ei ole lähtenyt. Ja tää pelko on ollut ticolla siitä asti kun se mulle tuli eli siis kasvattajalla on tapahtunut jotain kamalaa mikä tehnyt pelon.

Kasvattaja mm sanoi että yksi koira oli tappanut toisen niiden olkkariin ja moni tapellu keskenään siellä ja ticolla oli arpi päässä jo kun minulle tuli. :/

Koirat puree heti toista koiraa jos pääsee kosketukseen ja esim meille tullessa vieraita koiria on ticolla ja leevillä ollut kuonokopat päässä aluksi haistellessa ettei pääse puremaan.

Tico ja leevi hiljenee heti kun saavat haistella toista koiraa ja sen jälkeen eivät oikeastaan välitä mitään vaikka yhessä jatkaisi kävelyä. Ennenkin olen koittanut pihalla noita koppia pitää mutta ne repivät ne aina pois.. NO tänään ompelin koppiin lisä narut menemään pään yli ettei saa revittyä pois niitä ja lähdettiin pihalle testaamaan.

Kumpikaan ei oikein suostunut kävelemään ja koiria tulikin heti vastaan 2, äänet oli jo siedettävän rajalla ja sitä huutoa ei jatkunut niin kauaan kun yleensä. En uskaltanut päästää koiria haistelemaan kun ne koirat huutivat myös kurkku suorana.

No pää asia ettei koirat saa pantoja pois päästä ja me jatketaan harjotuksia ja toivotaan tuloksia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti