tiistai 19. marraskuuta 2013

Lukioiden apua!

Nyt kaivattas lukijoiden apua, kerro minulle mistä haluaisit että kirjoitan/kuvaan? Mikä blogissa mättää ja mistä tykkäät?


4 kommenttia:

  1. Tässä jotain mitkä itteeni kiinnostais ainaki lukee;
    - kuvapainotteinen postaus miten siivoot lintujen häkit
    - mistä lintuvirikkeistä tykkäät ja mistä et, mitä teillä käytetään usein/mikä on lintujen lemppari?
    -lintu haaveita, mistä linnuista haaveilet? entä tarvikkeista/häkeistä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häkin suur siivous on kyllä edessä mutta melkei menee perus siivouksesta, ainut että käytän tarkemmin höyrypesuria ja jynssään orret paremmin :) Huomenna olis kyllä siivouspäivä :D mutta tein juuri siivouksesta kirjotetun version jos vaa ottas kuvat siihe lisäks :) virikkeistäki on aikasemmi juttua mut ei noide lemppareista eli jos siitä tekis seuraavan :)

      Poista
  2. Hei vaan :)
    Seuraan vakituisesti paria papukaijablogia, koska olen ikäni haaveillut isosta papukaijasta, mutta en voi sellaista hankkia. Välillä on kauhea pettymys katsoa suosikkilistaansa ja huomata, ettei yhtään lintujuttua :). Sinulla on kiva tyyli kirjoittaa lemmikeistäsi, teksteistäsi saa hyvän ja luonnollisen tuntuisen kuvan teidän yhteisestä arjestanne. Kuva koirasta "naksu päässä" hymyilyttää vielä pitkään...
    Jatka samaa rataa!

    VastaaPoista
  3. kiitos mukavasta palautteesta! yritän päivittää paljon tätä blogia mut helpompaa aina facebookkii laittaa kaikki kuvat ja tekstit, pepillä ja papulla on siis sielläkin sivut mihin tulee enemmän juttua jos haluat käydä lukemassa :) Ja olen pyrkinykkin siihen etten kirjota vaan niitä hauskoja/hyviä juttuja että ihmiset ei saa väärää kuvaa eläinten arjesta :)

    VastaaPoista